dilluns, 22 de novembre del 2010

Savo MILOSEVIC

Davanter nascut a l'actual Bòsnia el 1973, tot i que va jugar sempre amb Sèrbia i Montenegro. Es va fer com a jugador amb el Partizán de Belgrad, amb el que debutaria el 1993. La seva gran capacitat golejadora va convertir-lo en una de les grans promeses del futbol balcànic, sent el màxim golejador del campionat domèstic la 1993-94 i la 1994-95.
"Foto de facebook"
"Eeeeeh, cabróooooooo!"
L'any següent va marxar a la Premier League, concretament a l'Aston Villa. Tot i començar molt bé la primera temporada, en les següents el seu rendiment va baixar, i va acabar discutint amb l'entrenador. Va acabar sortint de la porta del darrere i amb un disgust considerable, tal que va jurar que no tornaria a jugar a cap equip anglès.

"En aquesta foto sembla un nen  petit"
"Aquell dia es va confondre d'esport"

És llavors quan arriba a la LFP, de la mà del Saragossa. Amb els mañicos va recuperar el seu millor nivell, i va viure els que probablement serien els millors 2 anys de la seva carrera. La seva cotització va pujar molt, i es rumorejava sobre l'interès de diversos grans europeus. No obstant, al final de la temporada el seu rendiment va baixar, i aquest interès es va refredar notablement.

"Fuck yeaaaah"
El 2000 va disputar l'Eurocopa i es va proclamar el màxim golejador del torneig. Aquell estiu, el Parma va posar 4500 milions de pessetes a la taula de Solans, el president del Saragossa, i es va endur el davanter cap a la serie A. Diverses lesions i problemes d'adaptació a aquell joc van fer que fracassés en la seva aventura italiana, i de fet va tornar al Saragossa cedit en el mercat d'hivern de la segona temporada a l'equip parmesà. El seu rendiment no va ser el mateix, i l'equip va baixar a segona.

"Què intentes Frank?"
La temporada 2002/03 va ser cedit a l'Espanyol, on va fer una bona temporada, i al final, després de desvincular-se definitivament del Parma, va fitxar pel Celta. Allà va seguir jugant bé, però els seus gols, un cop més, no van impedir el descens de l'equip gallec. L'any següent firma per l'Osasuna, on després d'una primera temporada discreta va recuperar un bon nivell, portant l'equip a classificar-se per la Champions al 2006/07, tot i que l'equip quedaria eliminat a la prèvia. A la UEFA ho van fer bé, arribant a semifinals, on els va eliminar el Sevilla.

"No em toquis el cul, mamón!"
"Per què somriu en Savo?"
 Després de 3 temporades amb l'Osasuna, va marxar sent aclamat per l'afició i va fitxar pel Rubin Kazan. Amb els russos, després de guanyar la lliga el 2008, es va retirar del futbol. Amb Sèrbia i Montenegro va jugar 102 partits, sent convocat pels mundials 1998 i 2006 i l'Euro 2000.
"Orgullós del seu nou bolso"

"Amb un look estrany"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada