dimecres, 17 de novembre del 2010

Juan Castaño Quirós, JUANELE

Davanter asturià nascut el 10 de setembre del 71, era conegut com el "Pichón de Roces", per ser d'aquest barri gijonés.



Era un davanter de gran habilitat. Sortit de l'escola del Mareo, va començar la seva marxa professional a l'Sporting la temporada 91/92. Allà va romandre fins el 94, jugant 91 partits i marcant 18 gols. Va formar part de la quinta dels "Yogurines" juntament amb Ivan Iglesias, Abelardo, Luis Enrique o Manjarin.


Amb un jove David Villa


Tot i que va sonar per el Dream Team de Johan Cruyff, va acabar fitxant pel Tenerife on s'hi va estar fins el 99. Amb l'arribada de Jupp Heynckes, el Tenerife va retornar a la UEFA i Juanele va tenir actuacions destacades. Va marcar 2 gols a la Lazio a l'Heliodoro. A vuitens, contra el Feyenord, de nou 2 gols de Juanele a Rotterdam feien passar l'eliminatoria a l'equip insular. L'equip va caure a semis contra el Schalke 04. Al Tenerife va jugar un total de 151 partits i va marcar 27 gols.



Després de la devallada del Tenerife, i deprés del pas de diversos entrenadors com Victor Fernandez o Lillo, l'equip baixa a segona i Juanele marxa al Saragossa, on s'hi estarà 5 anys. Amb l'equip aragonés aconseguirà els seus únics títols: 2 Copes del Rey, l'any 2001 i 2003. Aquesta última molt mítca contra el Madrid a Montjuic, amb aquell gol de Galletti a la pròrroga. També van jugar un parell de temporades la UEFA, sense arribar massa lluny.


El dia de la presentació va passar una mala nit


Després de passar un anyet a segona divisió, l'arribada de David Villa i Savio Bortolini li van tancar les portes de la titularitat. Cada cop jugava menys i va caure en una petita depressió. Quan va finalitzar contracte va marxar al Terrassa.



Un anyet s'hi va estar a l'equp terrassenc a segona divisió dirigit pel seu amic Lillo, on només va marcar 1 gol. De nou va caure en depressió i va haver de demanar la baixa.

Recuperat de nou, en el 2005 fitxa per l'Avilés de Segona B. Després d'un any, va acabar al Atletico Camocha i al TSK Roces del seu barri, on es va retirar en el 2008.


Fucker!

A l'abril del 2008 va ser ingressat a l'Hospital de Cabueñes per una ingesta massiva de fàrmacs, de la qual es va recuperar favorablement.

Amb la selecció va ser convocat per el Mundial d'Estats Units del 94, encara que no va jugar cap partit. També va jugar un partit amb la selecció d'Asturies contra Macedònia al Carlos Tartiere.


Ja es veia que era un bon NAV


Amb l'asturiana, celebrant el gol.


Acabem amb un video on Juanele li fa de tot al Madrid, i a en Hierro en concret.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada