dijous, 18 de novembre del 2010

CRISTÓBAL Parralo

Nascut a Priego de Córdoba el 1967, Cristóbal va ser un dels laterals drets amb més regularitat dels 90. Va començar a les categories inferiors del Barça. i va arribar a jugar en el primer equip, amb el que va debutar la temporada 1987-88, tot i que l'any després marxaria cedit.

"Posat fucker"

"Amb un posat molt natural"
Després de jugar dues bones temporades primer amb l'Oviedo i després amb el Logroñés, la 1991-92 torna al F. C. Barcelona, que llavors ja era considerat el Dream Team, i que aquell any guanyaria la seva primera Copa d'Europa. Apart havia entrat alguns cops en la convocatòria de la selecció espanyola, tot i que no va arribar a establir-se, ja que Cristóbal va entrar en el Dream Team amb comptagotes, i a final de temporada va tornar a l'Oviedo.


"Posició de caganer"
"Cromo amb cara de velocitat"

Amb l'equip asturià va tenir bones actuacions durant tres temporades, i la 1995-96 va fitxar per l'Espanyol, on va viure la seva etapa més recordada en general, i la més llarga sense canviar de club. Amb els pericos va ser l'amo del lateral dret fins el 2001, any en que marxa al París Sant Germain, on es retiraria el 2003.


"Intentant recordar com treure de banda"
"Encara quedaven anys per inventar el Jabulani, però Cristóbal ja se sorprenia amb segons quins efectes"

Després de retirat va tornar a l'Espanyol per ser director esportiu. Dos anys més tard va dimitir per diferències amb la directiva, i va ser assistent de Camacho al Benfica (ja havia estat ajudant de Luis Fernández a l'Espanyol). I el 2009 va fer el salt a la banqueta, entrenant primer el PD Santa Eulàlia i després el Girona, d'on va ser destituït després d'aconseguir una sola victòria en les nou primeres jornades.

"En aquesta foto em fa pensar en algú que es guanya la vida collint pomes (broma pel sirculo)"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada