dimarts, 30 de novembre del 2010

Luis MILLA

Nascut a Teruel el 1966, Luis Milla Aspas va ser un migcampista de renom durant els 90. Format al Barça, va ser un dels primers jugadors d'aquest perfil que han sortit del planter blaugrana, amb un estil propi, i va ser un dels millors mig-centres espanyols de l'època.
 Va debutar amb el primer equip el 1988, tot i que ja havia jugat un partit la temporadas 1984-85 a causa d'una vaga de futbolistes, que va fer que tots els equips alineessin a jugadors juvenils. Amb el Barça va estar fins el 1990, just abans de la consolidació del Dream Team. Tot i estar consolidat al primer equip va fitxar per l'etern rival, el Madrid, on viuria els seus millors anys com a futbolista. La seva sortida de l'equip català va ser força polèmica, ja que volia una millora salarial, en Núñez estava d'acord, però en Cruyff es va oposar. El jugador, mosquejat, va començar a parlar amb el Madrid, i quan en Cruyff es va assabentar va deixar-lo de convocar fins el final de temporada. En Cruyff va rebre força crítiques per deixar marxar així al que molts veien com el millor mig centre de la lliga. L'holandès va respondre que en tenia un de millor al filial. I així va ser.

"Cromet amb el mandril"
Amb els blancs es va lesionar en un dels primers partits de pretemporada, i va trigar uns quants mesos en debutar. Finalment ho va fer i va ser titular la majoria de temporades. A Madrid va estar-se fins 1997, any en que fitxa pel València. Amb l'equip che va estar-se 2 temporades, i es va retirar en el 2001.

"Amb els viejovens del Barça"
Després de retirat, tot i fer una petita incursió a la política el 1999 amb el Partido Aragonés, es va treure el carnet d'entrenador. Va exercir en equips petits, i va ser ajudant de Laudrup al Getafe. Actualment és el seleccionador d'Espanya sub-19, amb la que ha estat subcampió de l'europeu sub-19 el 2010.
"Fucker"
Com a jugador va jugar 3 partits amb la selecció absoluta.

"Buscant mosses entre les assistents a l'entrenament"

1 comentari: