dimecres, 10 de novembre del 2010

CARLOS Muñoz Cobo

Nascut a Úbeda, Jaén, el 1961, va ser un davanter que va destacar a les lligues espanyola i mexicana. De família gitana, amb 7 anys es trasllada a L'Hospitalet, i comença a jugar amb equips de la zona com el Santa Eulàlia, el Juventud Hospitalet i el Polvoritense. Amb 19 anys debuta a tercera amb l'Igualada, i atrau l'atenció d'equips grans. Finalment és el Barça qui el fitxa, i el deixa cedit amb l'Igualada.

"Gitano enamorao"
 El 1983 debuta amb el Barça B, i les seves bones actuacions el fan un dels màxims golejadors del filial blaugrana aquell any, apart de donar-li l'oportunitat d'entrenar amb el primer equip al costat de figures com Maradona, Quini o Schuster. No obstant, amb el primer equip no va tenir mai continuïtat, i va anar encadenant cessions: Elx, Hércules, Múrcia i Oviedo en 4 anys seguits. El 1987 amb els asturians fa una gran temporada, aconseguint l'ascens a Primera i sent el màxim golejador de la categoria.

"Posant cara d'interessant"
La temporada següent és traspassat a l'Atlético, i després d'una temporada discreta, torna a l'Oviedo, ja en propietat, on viuria els seus millors anys com a futbolista i es convertiria en un emblema de l'equip. En 7 anys va ser diversos cops el màxim golejador nacional del campionat, i un enfrontament amb en Clemente a l'etapa atlètica va ser el que va impedir que fos un fix amb la selecció espanyola. Amb la roja va jugar 6 partits i va marcar també 6 gols, un bon promig.
"El Marca i els seus titulars: terrorisme periodístic"

El 1996 marxa a Mèxic per jugar amb el Puebla, i el 1999 se'n va als Lobos de la BUAP, on es retiraria el 2000. Actualment treballa a les categories inferiors de l'Oviedo, i retransmet partits per la televisió autonòmica d'Asturies.
"Influenciat per en Cantinflas, a Mèxic va decidir deixar-se bigoti"

"Ja viejuno amb un equip de Mègic"


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada