dijous, 11 de novembre del 2010

Juan José Rojo Martín PACHETA

Nascut a Salas de los Infantes (Burgos), el 23 de març del 68. Ocupava la posició de migcampista.


Pacho Pacheta

Va començar la seva carrera futbolística al Numancia l'any 89. Una temporada després fitxava pel Burgos. No va tenir sort al seu estimat Burgos, l'entrenador no li va donar masses minuts de joc i va haver de fitxar pel Marbella a l'any següent. Després de 2 anys al Marbella i un al Merida, l'any 94 arriba a l'Espanyol, on assolirà el seu millor moment esportiu, malgrat que mai va aconseguir ser titular indiscutible.



A l'Espanyol s'hi va estrar 5 temporades. Va començar amb mal peu: No va poder fer la pretemporada, li van anular un gol legal en un derby i es va lesionar de gravetat. Això va fer que l'afició l'estimés des del principi, era un jugador senzill, tant dintre com fora del camp. Un comodí, en Camacho el va fer jugar en 5 posicions diferents.

Va marxar de l'espanyol per falta d'oportunitats i no volia ser una rèmora per l'equip. En total va marcar 5 gols en aquestes 5 temporades a l'equip espanyolista.




Després de l'Espanyol va tornar al Numancia de Sòria, on va jugar 5 anys més i al final es va retirar en el 2004. Durant els 7 anys a primera divisió, va marcar 15 gols. Sempre va ser considerat un jugador de segona fila.


Cara que et queda quan has sigut víctima del Kungmanato


Com a entrenador només va estar una temporada al Numància, la 2009/2010. Va ser un desastre i l'equip va baixar a segona divisió.


Demanant l'ajuda divina


No va ser mai internacional amb la selecció espanyola, però si que va jugar un partit amb la prestigiosa selecció de Castella Lleó.


Foto Facebook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada