divendres, 12 de novembre del 2010

José Francisco MOLINA

Porter nascut el 1970 a València, va ser un dels millors sota els pals durant la dècada dels 90. Tenia un estil atípic, ja que jugava força avançat, en una posició de defensa lliure quasi bé, el que permetia els seus equips jugar amb la defensa molt avançada i incomodar els rivals. Va començar jugant a les categories inferiors de l'Alzira, i el seu talent no va passar desaparcebut pels scouts del València, que se'l van endur cap allà.
"Espantat després de veure Scream"
"En l'etapa de gitano enamorat"
 Amb el València va estar fins el 1993, jugant al filial, i veient que no tenia massa oportunitats va ser cedit al Villarreal. Un any més tard va ser traspassat al Albacete, i després d'una temporada força irregular però amb actuacions brillants va acabar a l'Atlètic de Madrid.

"Fuck yeaaaaaaah"
A l'equip del Manzanares va viure els seus més grans èxits, ja que seria el porter titular en el mític doblet de la 1995-96. En Pepe apart va ser el porter menys golejat de primera, per la qual cosa es va coronar com a Zamora. Amb els atlètics va estar-se fins el 2000, visquent un dramàtic descens a 2a divisió.

"Fent com si anés a fer una esmaixada"
L'any 2000 va marxar al Depor, on va viure un dels pitjors moments de la seva vida: el 2002 se li va diagnosticar un càncer de testicle, i va retirar-se indefinidament. Afortunadament es va recuperar i al cap d'uns mesos va poder tornar a jugar. Va seguir un temps al Depor fins el 2006, quan va tornar a la seva València natal per jugar al Levante, que havia tornat a primera. Tot i començar com a suplent, va acabar jugant la majoria de partits, i a un bon nivell, ajudant l'equip a mantenir la categoria. A final de temporada es va retirar definitivament.

"Aquell dia es va llevar convençut que podia volar"
"I aquest dia es volia transformar en super-guerrer (super-sayan pels estrangers")

Amb Espanya va jugar 9 partits, estant sempre a l'ombra de Zubi i Cañizares. El seu debut va ser curiós, ja que no va fer-ho com a porter. Era un amistós amb Noruega, ja no quedaven canvis i un dels jugadors de camp es va lesionar, per la qual cosa Molina aquell dia va jugar d'interior esquerre, amb bones maneres per cert. Un xut seu va sortir fora a pocs centímetres de la porteria. Va anar al mundial 98 i l'eurocopa 2000.
"Amb posat de follador"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada