dilluns, 15 de novembre del 2010

ONESIMO Sánchez

Davanter nascut a Valladolid el 14 d'agost del 68.




Li deien el "chincheta" i era conegut per la seva habilitat pel regat. El seu primer equip va ser el Valladolid, on va arribar des de les categoríes inferiors. Debuta a 1a l'any 86 i a l'equip castellà s'hi estarà 2 anys. Després va estar un any cedit al Cadis i un altre al Barça.


Ben jovenet


En el Barça sempre es va queixar de que Cruyff no va comptar massa amb ell. De fet va oscil·lar entre el Barça B i el primer equip. El seu millor partit va ser a la Recopa 89/90 contra l'Anderlecht. Segons ell Cruyff li va dir: "Tienes 25 minutos, si no resuelves te cambio y meto arriba a Alexanko". Va tenir una bona actuació, però el barça va caure a la pròrroga.

Com a anecdota es va apostar entre els seus companys del Barça B (entre els quals h havien Busi i Chapi Ferrer) que era capaç d'arribar des de la Masia fins el Mini Estadi fent tocs de pilota. Ho va fer en 15 minuts.

En el 90, Pacho Maturana el recupera pel Valladolid, i en el 93 marxa al Rayo Vallecano. A Vallecas va tenir grans actuacions i es va guanyar l'estima de la seva afició.




Rubertucarlisme?


En el 96 fitxa pel Sevilla, però un any després torna a Vallecas per jugar-hi 2 anys més.
En el 99 fitxa pel Burgos i un any després marxa al Palencia on es retirarà al cap de 2 anys.


Amb cara de pocs amics


Com a entrenador comença la seva carrera al Valladolid B. En el 2008 fitxa per l'Hosca, on pujarà l'equip a Segona divisió. L'1 de febrer del 2010 substitueix a Mendilibar al Valladolid. No li va anar massa bé i 2 mesos després és cessat.

No va ser mai internacional, però si que va jugar amb la sub 21. Al igual que PAcheta, va jugar un partit amb la prestigiosa selecció de Castella i Lleó.


Es cabrejava força sovint


Sempre va tenir fama de fiestero, però ell sempre ho va negar.

1 comentari: