divendres, 19 de novembre del 2010

José María CEBALLOS

Porter nascut a Pámanes, Cantabria, el 7 de setembre del 68.




Conegut com el "Gato de Pámanes" el seu primer equip va ser la Cayonesa. Després va passar al Racing juvenil i posteriorment al Rayo Cantabria (entre el 87 i el 89), antic filial del Racing de Santander.


Foto d'anunci de fa uns anys


En el 89 puja al primer equip. Ceballos va debutar a la màxima categoria el 5 de setembre del 93 en un Racing 1- Rayo 0. En el Racing del seu cor jugarà tota la seva vida com a professional.
En total 14 temporades: 9 a primera, 4 a Segona A i 1 a Segona B. Es va convertir en el jugador que més partits a jugat amb la samarreta del Racing amb un total de 426.




Sempre serà recordat perquè en el 14 de març del 2000, va ser castigat amb una de les sancions més dures del futbol espanyol. L'arbitre del partit, Prados García va reflexar a l'acta el següent: "El guardameta se abalanzó sobre mi, me empujó con el pecho y me lanzó al suelo; yo recibí un golpe en la nariz." Per aquesta acció li van caure 12 partits, encara que després el Comité d'Apel·lació va reduir a 8.


"Esta la paro por mis cojones..."


Encara que es diu que va tenir ofertes del Barça i del València, Ceballos va preferir quedar-se a jugar a l'equip de la seva terra. Un cop retirat al 2003, ha excercit com a entrenador de porters de les categories inferiors del Racing.

Mai va ser internacional, però si que va jugar un partit amb la prestigiosa selecció de Cantabria.

No va guanyar cap títol, però el govern de Cantabria el va condecorar el setembre del 2007 amb la Medalla d'Or del Mèrit Esportiu.



Per a la gent del Sírculo només queda dir: Buenas noches Jose María.......Ceballos.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada