dimecres, 1 de setembre del 2010

PATXI SALINAS

El jugador mític d'avui és famós sobretot per ser germà del mític Julio Salinas (el qual no se jo si també mereixeria un post). Tot i això, el germà petit d'en Julio, nascut a Bilbao el 1963, va tenir una carrera força llarga. Era un central d'aquests "simpàtics" que segurament a més d'un davanter rival deuria enviar a l'hospital.

"Los hermanos broder abans d'atracar una farmàcia"

El 1982 va debutar amb l'Athletic de Bilbao, en un moment mític de la història del club en que es van guanyar 2 lligues i 1 copa del borbó. Va jugar 194 partits


10 anys més tard va fitxar pel Celta, on estaria fins el 1998 després de jugar 239 partits. Apart, va ser internacional per Espanya 3 cops.

"Amb autògrafs pels nostres amiguets bascs i gallecs"

Més tard va ser entrenador de la Gramanet, però la seva major contribució a la societat després de retirar-se va ser participar a Supervivientes, compartint illa amb en Joselito i la Lucía Lapiedra.

"Coi de Lucía... totes putes!"

2 comentaris:

  1. P.Salinas, un destraler mític a l'alçada dels més bruts d'aquella època com Martagón o Juanma López. P.Salinas, l'home que cedir tota la bellesa i el talent futbolístic al seu germà Julio per passar sense pena ni glòria per la primera divisió durant la primera meitat dels 90.

    ResponElimina