dijous, 9 de setembre del 2010

Juan VIZCAÍNO Morcillo

Per petició d'en Johan:

Jugador nascut a La Pobla de Mafumet el 1966, va ser un bon centrocampista defensiu a la 1a divisió durant la dècada dels 90. Destacava per tenir un bon cacau quan xutava, i apart la tocava prou bé.

"Abans de fer la foto avisa'm, que si no poso cares rares"

Va començar jugant al Nàstic, i la temporada 82-83 va debutar amb el primer equip. El 1986 va fitxar pel Zaragoza, i després d'un any al filial, el Deportivo Aragón, va debutar amb el primer equip a 1a divisió el març del 1988.

"No em toqueu més els collons que vull anar cap a casa!"

L'estiu de 1990 fitxa per l'Atlético de Madrid, on s'hi estarà 8 temporades, guanyant 1 lliga i 3 copes del borbó. Primer va compartir el mig del camp amb en Schuster, però quan l'alemany va marxar va passar a ser l'amo de l'eix del mig del camp matalasser. No obstant, era titular de l'equip que va guanyar el doblet a les ordres de Radomir Antic.

"Fuck yeah!"

El 98, ja en decadència, fitxa pel Valladolid, on s'estarà 2 anys més jugant a 1 divisió. L'any 2000 marxa a l'Elx, i el 2001 torna al Nàstic, on es retiraria el 2004. Des de llavors ha estat concejal d'esports a l'ajuntament de La Pobla de Mafumet

"Avui sí que m'avisaràs, oi?"

Va ser internacional per Espanya i per Catalunya.

2 comentaris:

  1. Tius, això m'ha arribat al cor! Vizcaino per sempre! Que acabat que estava al Nàstic!

    ResponElimina