dijous, 30 de setembre del 2010

Jugador mític del mes de Setembre

Bon dia amants dels futbolistes mítics, s'acaba un mes de setembre en que hem vist jugadors de molt nivell, alguns d'ells estic segur que estaran lluitant per ser el jugador mític 2.0 que triarem abans de les festes nadalenques. Però anem per passos, abans de guanyar la supercopa has de guanyar o lliga o copa, i aquests futbolistes hauran d'esser seleccionats entre els seus competidors del mes per passar a la Gran Final i aspirar a ser els successors de Dertycia. Per ara, haureu de seleccionar els vostres 5 jugadors preferits de l'últim mes, i els 3 més votats seran candidats. Per votar, envieu un correu a jugadormitic@gmail.com. Teniu fins diumenge a les 23:59 per votar. Els resultats es faran públics el proper dilluns

Els jugadors són els que estan llistats a continuació. S'han omès els jugadors mítics europeus, aquests tenen la seva pròpia competició apart que ja us anirem explicant.

- Galca
- Navarro Montoya
- Patxi Salinas
- Fernando Gómez
- Iván Campo
- Cherysev
- Kodro
- Nikiforov
- Vizcaíno
- Valderrama
- Kouba
- Carlitos
- Karembeu
- De Pedro
- Onopko
- Futre
- Torres Mestre
- Benjamín
- Miquel Soler

4 comentaris:

  1. Serà difícil, són molt mítics la majoria.

    ResponElimina
  2. Sí, és una competició molt igualada, i per ara les votacions són molt ajustades, si bé algun jugador ja te un peu a la final.

    ResponElimina
  3. Valderrama, per la tocada d'ous
    Ivan campo, pel gran favor que ens va fer fitxant pel madrid
    Patxi salinas, per ser el maxim golejador en propia porta...

    ResponElimina
  4. quins grans record amb Kodro... és molt mític

    ResponElimina