divendres, 3 de setembre del 2010

IVÁN CAMPO

El jugador mític d'avui ve sota comanda de l'amic Pacho. Es tracta d'Iván Campo, un dels "juguetes rotos" de més renom a la nostra lliga i part de l'estranger.

"Con el jersey del cocodrilo"

L'Iván va neixer a Donosti el 1974, i jugava tant de central com de pivot defensiu. Es va formar a les categories inferiors de Logroñés, i el 1994 va passar a l'Alavés, on va estar-si un any. L'any següent fitxa pel Valladolid, on esdevindria un dels jugadors amb més projecció de la lliga, la qual cosa el va dur al València, on no va acabar d'encaixar.

"Cromo fet a traició"

El 1997 va fitxar pel Mallorca, on va fer possiblement la seva millor temporada, arribant a internacional absolut i jugant el mundial de França. Això el va dur al Reial Madrid, on començaria el seu declivi, encara que va jugar força. Allà va guanyar tots els seus títols: 1 lliga, 1 supercopa, 2 champions i 1 intercontinental.

"Míster, sácame o me duermo"

"Zzzzzz"

"Fill de puta! Estava somiant amb la Bellucci!"

L'any 2003 emigra a la Premier per jugar amb el Bolton, on s'hi està 5 anys en que es titular indiscutible, i se'l considera un dels jugadors amb més talent de la competició en la tasca de tap defensiu i distribuïdor de joc, tot i que el que haviem vist per aquí era un defensa central més aviat lent, destraler i patoset a l'hora de treure la pilota. Després va estar un any a l'Ipswich Town, a la segona divisió, i el 2009 fa les maletes cap a Xipre per jugar amb l'AEK Larnaca, antigament un clàssic de la UEFA però llavors, i encara ara, a la segona divisió xipriota.

"Fuck yeah"

Destacar que amb la "coja" va jugar 4 partits, incloent la mítica derrota contra Nigèria que acabaria significant l'eliminació d'Espanya de la copa del món del 98. Tot i que la fama que tenia aquí el fa ser un d'aquests jugadors incompresos que tant ens agraden, si aquest blog fos de la Premier League estariem parlant d'un dels grans jugadors de l'última decada, del Beckenbauer espanyol. Que cadascú tregui les seves conclusions...

"Beckenbauer dicen..."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada