dijous, 23 de setembre del 2010

Víctor Manuel TORRES MESTRE

Lateral esquerre nascut a Madrid el 31 de desembre de 1970. Es va formar a la cantera del Madrid, i va debutar al primer equip a la temporada 1990-91, però no va acabar de convèncer els tècnics i després d'un temps jugant al Castilla va haver de fer les maletes.

"El seu perfil bo"

El 1992 fitxa pel Logroñés, llavors a 2a divisió, i el seu talent no passa desapercebut per Jose Antonio Camacho, que se l'endú a l'Espanyol. A Barcelona va estar-s'hi 5 temporades, en que va jugar amb assiduïtat, i només va marcar 1 gol (de fet el seu únic gol a primera divisió que no fos en pròpia porteria), però importantíssim, ja que aquell gol valia el passaport cap a la copa de la UEFA.

"Per la banda corria que se les pelava"

El 1998, donat que amb els pericos ja no podia créixer més, va decidir provar sort a una altra lliga, la francesa, de la mà del Girondins que poc abans havia meravellat Europa amb Zidane, Dugarry, Witschge i d'altres. Era curiós en aquella època que un jugador espanyol que no fos una super-estrella marxés a jugar a l' "extranger". A Bordeaux no va adaptar-s'hi gaire, així que el 99 va tornar a la LFP per jugar a l'Alavés, i l'any següent va anar al Betis.

"Aquests gavatxos no en saben de futbol... (30 de maig de 1998)"

"Un cromet pels nens"

Com que no era el mateix que quan estava a Barcelona, va canviar a un lliga menor, i el 2002 va començar a deambular per equipets com el Varzim portuguès, el Premià i l'Sporting de Mahón, on es va retirar el 2005. Actualment entrena nens a les categories inferiors del València.

"Dedicatòria per tots els Javier que segueixen el jugador mític"

1 comentari:

  1. Torres Mestre, Pacheta, Francisco, Toril o Brnovic són noms mítics de la gran època de l'Espanyol de Camacho amb grans jugadors com Toni a la porteria o Jordi Lardín i Urzaiz a dalt.

    ResponElimina