divendres, 17 de setembre del 2010

Christian KAREMBEU

Futbolista nascut el 1970 a Nova Caledònia, però amb nacionalitat francesa, era un migcampista que va debutar amb el Nantes el 1990. Fins el 1995 va estar-se a la Ligue 1, però aquell any va canviar d'aires i va marxar a la Sampdoria, on va agafar rellevància internacional i es va fer un fix a la selecció francesa. Un cas curiós, ja que ell en cap cas es considerava francès, però segons deia hi jugava per donar a conèixer la seva terra i també en senyal de protesta per tots els anys de colonialisme viscuts a Oceania. De fet, el seu besavi va ser exposat a l'exposició colonial de París 1931 en una mena de zoo humà on es mostrava la diversitat indígena i era tractat com un animalet. La veritat és que en els seus 53 partits amb la selecció, mai no va cantar la marsellesa.

"Could you be loooooved..."

Tornant al futbol, en Christian va estar a la Samp fins el 1997, quan després d'una disputa entre Barça i Madrid, tot i que el Barça ja havia acordat el traspàs amb el club, el jugador es va posar d'acord amb els blancs i va marxar cap a la capital espanyola de la mà de Lorenzo Sanz i Jupp Heyneckes. Aquest va ser el període on va guanyar més títols, ja que a nivell club va ser el vencedor de 2 Champions League, 1 supercopa d'Europa i 1 intercontinental, fent gols decisius, i amb els blèus va guanyar la Copa del Món i l'Eurocopa els anys 1998 i 2000.

"Que a la lliga estem fent el ridícul? Ja veuràs, ja..."

"Fuck yeah!"

L'any 2000 va marxar a la Premier per jugar al Middlesbrough, i 1 any més tard a Grècia per ser una de les estrelles de l'Olympiakos. Finalment, després d'un breu període al Servette suís, el 2004 va tornar a França per retirar-se al Bastia.

"Lo que ve ara no m'ho crec ni jo"

Personalment penso que aquest és l'home amb més bona sort del món. No només va coincidir amb la millor selecció francesa de tota la història i el Madrid més efectiu dels últims 20 anys, i sent ell un jugador justet va aconseguir un palmarès comparable al de les grans estrelles de la història d'aquest esport, sinó que va conèixer Adriana Skleranikova en un avió. La model eslovaca, noia wonderbra en aquella època i una de les ties més bones que recordo, es va enamorar bojament d'ell, i des de llavors són parella.

"Felicitats rei"

"Com m'envegeu, fills de puta..."


"Aquesta foto la va fer en Christian un dia que van anar a la platja de Badalona"

3 comentaris:

  1. Quan veus una bella com l'Adriana amb una bèstia com en Christian en l'únic que puc pensar és que el secret d'ell el porta ben amagat dins dels seus pantalons.

    ResponElimina
  2. perquè no hi ha de tac algo tipus WAG (women and girlfriends, dels jugadors de futbol). n'adriana s'ho val.

    ResponElimina
  3. Quan s'hauria d'aplicar aquest tac? Quan de dona/novia/follamiga tenen una sexy girl?

    ResponElimina