dimecres, 15 de setembre del 2010

Faustino ASPRILLA

Davanter colombià nascut el 69, de la mateixa lleva que altres mítics com Valderrama, "Tren" Valencia, Freddy Rincón o René Higuita.

"Putes almorranes..."


Després de jugar a diversos equips colombians, el 1994 va fer el salt a Europa de la mà del Parma. A l'equip italià va estar-s'hi fins el 96, i en aquest període va ser 2 cops candidat a pilota d'or. No obstant, la seva afició a la vida nocturna, una sèrie d'accidents de trànsit i sobretot la seva relació amb una porno-star va fer que el seu rendiment baixés, i el 1996 va emigrar a la Premier per jugar amb el Newcastle.

"A la Premier per putero"

Amb les "urraques" va estar 2 temporades a un bon nivell, i el seu partit més recordat és un hat-trick contra el Barça en un partit de UEFA. Una lesió de genoll va mermar el seu nivell, i el 98 va tornar a Parma, on va estar-se 1 any més.

"Àngel..."

"i dimoni"

El 1999 va tornar a Amèrica per jugar amb el Palmeiras. El 2001 va anar a l'Atlante Mexicà, i el 2002 a Colòmbia un altre cop. El 2003 va anar a l'Universidad de Chile, on va sorprendre als metges de l'equip fent una gran temporada tot i tenir el genoll fet una merda. El 2004 va fitxar per Estudiantes de la Plata, on es va retirar donada la seva lesió crònica.

"Quan em retiri jo vull que em feu igual que a en Tino"

"Fuck yeah"

El 2008 va ser detingut a ca seva després d'efectuar 29 trets amb un fusell d'assalt, i s'enfronta a una condemna per tinença, fabricació i tràfic il·legal d'armes. Apart té una demanda per no pagar la manutenció a la seva ex-esposa.

"Instants abans de la seva detenció"

"Patint per si va a la presó"

Amb la selecció va jugar els mundials 94 i 98.

"Entranyable"

2 comentaris:

  1. Com es va dir dilluns, coincidint amb les jornades de Champions hi haurà jugadors mítics d'altres competicions europees.

    ResponElimina