divendres, 24 de setembre del 2010

Oliver Aton

Era un migcampista nascut un 28 de juliol que jugava a la serie "Campeones" juntament amb el seus amiguets Benji Price i Tom Baker. Sempre portava el numero 10.

T'entraran mosques Oliver!
 A la resta del món s'anomenava "Tsubasa Ozora" i la sèrie "Captain Tsubasa". El seu creador va ser Akira Toriyama segur Yōichi Takahashi el 1981, incialment com a còmic, després va passar a sèrie de TV i pel·licula produïda pel Group TAC , També se'n van produïr videojocs per a nintendo, super nintendo, game boy, playstation2...

La seva aparició a PS2


Protagonista en un patch del Pro Evolution!

N'Oliver es va mudar amb la seva mare a la ciutat de Nankatsu per a que el nano pogués jugar a l'equip de l'escola Shutetsu.

Amb els seus colegues del Nankatsu (New Team)

La seva mare explica que quan era petit la pilota de futbol el va salvar d'un camió que l'atropellava des de llavors,diu, la pilota és la seva millor amiga.

El petit dels Aton a punt de ser atropellat per un camió
Tenia un gran talent realitzant xuts com "El tiro del águila" o elevant-se fins al núvols evaïnt contraris. Els seus xuts deformaven tota llei física escrita i per escriure i tenia una gran capacitat de sacrifici jugant fins hi tot lesionat.


Rebentant jabulanis
Durant la seva carrera com a futbolista va passar pel Nankatsu (New Team), el São Paulo (FC Branco) i el Barça (FC Catalunya). També va ser convocat en la selecció Japonesa.

Uniforme oficial del Nankatsu (New Team)


Al camp nou amb una samarreta del Barça digna del PES3.
Descobrint l'amor sense deixar la pilota
Un personatge entranyable i que sens dubte ens va fer disfrutar encara més d'aquells partidets a l'hora del pati.
Quan la gravetat pateix per a la seva integritat
 Al facebook hi podeu trobar diverses pàgines de fans...
Oliver Aton
Tsubasa
Chanquete ha muerto!!

3 comentaris:

  1. Uooo, mític mític, aquest jugador tot i ser fictici va fer que molts ens comencessim a interessessar pel futbol quan erem petits.

    ResponElimina
  2. Un jugador i una sèrie que va marcar tota una generació com la nostra. Entre ell i el Dream Team es va forjar la passió futbolera de tota una fornada de nens catalans.

    ResponElimina
  3. Grandiós, tots vam pensar que Roberto (el seu entrenador) va ser un gran cabró quan marxa amb l'avió cap a Brasil i deixa a l'Oliver a l'aeroport...

    ResponElimina