dilluns, 18 d’octubre del 2010

Gustavo POYET

Nascut el 15 de novembre del 67 a Montevideo, Uruguay. Jugava de migcampista.



Va començar la seva carrera al River Plate d'Uruguay la temporada 86/87 i després va arribar a Europa, concretament al Grenoble de la segona divisió del futbol francès.

En el 90 fitxa pel Saragossa, on serà una de les estrelles de l'equip i l'afició l'adorarà. Amb l'equip many jugarà un total de 239 partits, anotant un total de 63 gols. Va guanyar la copa del Rey del 94 i l'any següent la Recopa d'Europa contra l'Arsenal a PArís, amb el famós gol de Nayim.

Plorant d'emoció

En la temporada 97/98 fitxa pel Chelsea. No obstant això, la 1a temporada amb el club londinenc no va jugar massa degut a que va patir un trencament de lligament en un dels seus genolls. Tanmateix, va guanyar la Recopa d'Europa del 98 i la Supercopa d'Europa a Monaco marcant un gol contral el Madrid.


Apunt de rebentar-la

Amb el Chelsea també va guanyar una FA Cup i una Supercopa d'Anglaterra. En total 105 partis i 36 gols marcats.

En el 2001 fitxa pel Tottenham on va ser finalista de la Copa de la Lliga Anglesa en el 2002. S'hi va estar 3 anys amb 82 partits disputats i 18 gols marcats.


Un altre poster per la col·lecció


Va acabar la seva carrera al Swindon Town, però no va jugar cap partit, perqué al Juliol del 2006 s'incorpora com a assistent del primer entrenador i ex-company del Chelsea, en Dennis Wise. Aquesta parella s'incorporarà al Leeds a l'octubre d'aquella mateixa temporada.

Un any després Poyet torna als "Spurs" com a segon entrenador d'en Juande Ramos. Amb ell, guanyen la Carling Cup del 2008. A l'octubre del 2008 en Juande és acomiadat i en Poyet també marxa.


Molt aficionat a obrir la boca


Amb la selecció d'Uruguay, Poyet va ser internacional en 26 ocasions, anotant 3 gols. Va guanyar la Copa America l'any 95, disputada al seu país.

Amb un dels seus amics xinorris.

5 comentaris:

  1. Gus Poyet, un mític amb un gran nom. Hi havia una època en què van coincidir a la lliga Penev, Poyet i Poyatos.

    ResponElimina
  2. Se'l recorda tan per la seva qualitat com pel seu nom graciós

    ResponElimina
  3. Espero en candaletes l'article d'en Nayim.

    ResponElimina
  4. Es va fer l'Aguado, però no en Nayim

    ResponElimina