dimarts, 14 de desembre del 2010

Vincent "VINNY" SAMWAYS


Nascut a Londres el 1968, Vinny Samways va ser un migcampista anglès que en els seus últims anys en actiu es va fer un nom a la Lliga Espanyola. De tall defensiu, amb bon toc de pilota i criteri a l'hora de distribuïr-la, però també excessivament dur de vegades, aquesta és la seva història:
"Amb uns pantalons excessivament curts"
"Manos arriba, ésto es un atraco"
Es va formar a les categories inferiors del Tottenham, equip amb el que va debutar a la Premier, i amb el que guanyaria la FA Cup el 1991. Després de 6 anys jugant amb regularitat amb els Spurs, el 1994 en Vinny va marxar cap a Liverpool per jugar amb l'Everton.

"Fuck yeaah"
"Saltiró estrany"
Tot i marcar el gol decisiu que li valdria als toffees la Charity Shield del 94, no va tenir la continuïtat desitjada, i la temporada 1995/96 va estar cedit en 2 equips diferents, el Wolverhampton i el Birmingham (en aquell moment tots 2 de la segona categoria anglesa).
"Coooom botaaaaaaaa"
"Un dia que estava refredat"
Decebut per la falta d'oportunitats al futbol anglès, el 1996 fa les maletes i se'n va al Las Palmas, en aquell moment a la segona divisió B. Vinny va contribuïr activament en l'espectacular millora de l'equip canari, que l'any 2000 retornaria a la primera divisió, amb Samways de capità. Va jugar 160 partits, alguns com a central, i el 2002 fitxa pel Sevilla, tot i que no es va fer un lloc en l'equip.

"Amb cara de pomes agres"
A final d'aquella temporada va tornar a Anglaterra per jugar al Walsall, on va ser titular, i la següent va tornar a la lliga espanyola per retirar-se a l'Algeciras, a segona B. El 2005 va penjar les botes. Va jugar amb la selecció sub-21 d'Anglaterra.
"No se sap res sobre que va fer al retirar-se, però podria ser un boxejador"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada