divendres, 3 de desembre del 2010

Ramón Rodíguez Verdejo, MONCHI

Porter nascut a San Fernando, Cadis, el 20 de setembre del 68.



La seva infància no va ser fàcil en absolut, el seu excessiu gust per l'estudi li va fer guanyar-se la enemistat dels seus companys, que el van marginar. Al pati, per no avorrir-se, es veia abocat a jugar al "Brilé" amb les noies, i això, lluny de trastocar la seva sexualitat, va fer que aflorés una habilitat innata per aturar pilotes que li va reportar anys després un contracte amb el Sevilla per formar part de la seva plantilla durant principis i mitjans de la dècada dels 90.


Cromo 1: De jove i amb cabell.


Va formar part del Sevilla durant 9 temporades, les 2 últimes a Segona divisió. No obstant en 3 anys, només va jugar 1 partit com a titular. Curiosament, la temporada que més partits va jugar (26), l'equip va baixar a segona.


Cromo 2: Amb una mica menys de cabell.


La seva carrera professional va estar marcada per la banqueta. Temporada rere temporada els entrenadors li donaven la confiança a qualsevol altre porter abans que a ell, el que feia que Monchi de tant en tant mostrés el seu malestar als mitjans de comunicació, guanyant-se fama de ploraner.


Cromo 3: En les últimes


D'altra banda i paral.lelament a la seva carrera de banqueta, va obtenir la Llicenciatura en Dret, arribant fins i tot a plantejar-se exercir com advocat després de la seva retirada a inicis de la temporada 99/00, la qual cosa va descartar quan li
van oferir un lloc com a delegat del club de tota seva vida, el Sevilla.





Poc després es va convertiren el director esportiu del Sevilla FC (on encara exerceix), aconseguint uns èxits bestials. Amb ell al càrrec l'equip va pujar a la Primera Divisió i va obtenir diversos trofeus importants, com ara 2 Copes de la UEFA, 2 Copa del Rei, 1 Supercopa d'Espanya i 1 Supercopa d'Europa.


"Juande, o ganas el próximo partido o ..."


A més és coneguda la seva habilitat per fitxar jugadors desconeguts, i treure'n un gran potencial esportiu i econòmic, com Julio Baptista, Adriano Correia, Dani Alves, Seydou Keita, Christian Poulsen o Sebastien Squillaci i confiar en jugadors del p
lanter i després vendre a un bon preu, com Sergio Ramos o José Antonio Reyes.


¡¡¡Guapo!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada