dimecres, 29 de desembre del 2010

Moisés ARTEAGA

Migcampista nascut a Cadis l'1 de juny del 69.



Arteaga va començar la seva carrera esportiva al planter del Cadis. David Vidal el va fer debutar amb el primer equip el 25 de juny de 1989 en un Múrcia-Cadis que va guanyar l'equip vermell.

La seva etapa a l'equip groc es tancaria havent jugat més de 60 partits com a titular i marcant 8 gols i tenint com a companys als Carmelo, Kiko, Mami Quevedo o Mágico González, entre molts jugadors de l'etapa daurada del club.

En el 93 arriba a l'Espanyol, en aquell moment a segona divisió. Camacho va insistir en el seu fitxatge que va costar 125 milions de pessetes.


Premi per a qui adivini qui pugna amb Arteaga.


L'any següent, l'equip perico va pujar a primera divisió, i Arteaga es va convertir en l'autèntic amo i senyor de la banda esquerra ofensiva de l'equip durant les 9 temporades que hi va jugar.

En el 2000, l'any del Centenari del club, Arteaga guanya l'únic títol de la seva carrera: la Copa del Rei en aquella final jugada a Mestalla contra l'Atleti en la que Tamudo li pispa la pilota a Toni quan aquest estava preparat per treure de porteria. Arteaga va ser l'encarregat d'aixecar aquella copa.


Fuck yeah!!!!

La temporada 2001-2002 marxa cedit una temporada al Rayo Vallecano després de tenir unes discussions amb el tècnic Paco Flores.


Transformant-se en superguerrer


Malauradament
, en la seva última temporada a l'Espanyol, Arteaga no va poder acomiadar-se de l'afició per capritx de l'entrenador Javier Clemente.


Després del seu pas per l'Espanyol i després d'haver-se descartat la seva volta al Cadis, on el jugador desitjava acabar la seva carrera esportiva, va signar pel Chiclana de Tercera Divisió, on finalment va decidir penjar les botes.

Va decidir deixar-se el cabell llarg per intentar dissimular les seves enormes orelles

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada