dilluns, 27 de desembre del 2010

FRAN Gónzalez Pérez

Francisco Javier Gónzalez Pérez va ser un jugador nascut a Ribeira-Carreira (La Coruña) el 1969, i va ser un dels migcampistes de referència a la lliga espanyola durant els 90. Reunia una gran qualitat tècnica amb una visió de joc excepcional, la qual cosa li permetia assumir el pes de l'equip i decidir un partit ell sol.

"Animat abans d'un partit"
 Conegut com "O neno", va començar jugant al Carreira, del qual va passar al Fabril Deportivo  i posteriorment al Deportivo de La Coruña la temporada 1987-88. Al Depor va viure l'ascens a primera divisió, i després l'etapa més gloriosa del club, el "SúperDépor", en que l'equip gallec va guanyar els seus primer títols i es va fer un lloc a l'elit europea.

"Presumint de tipet"
Fran era el capità d'aquell equip, i tot i l'interès del Madrid, amb el qual va signar un pre-contracte, i del Barça, en que Cruyff no parava de demanar el seu fitxatge degut a la seva afinitat amb l'estil de joc blaugrana, el jugador no es va moure de l'equip.
"Fuck yeaaaah"


"Una pregunta arbi!"
La temporada 1995-96 va ser una de les seves pitjors, ja que va patir una lesió que el va deixar uns quants mesos sense ser convocat, i es va perdre l'euro 96. Més endavant sí va ser convocat per l'Euro 2000, la seva única gran cita internacional.

"En Fran també va ser víctima del kungmanato"
"Lendoiro no la toques mucho. Juanca no duermas más"

El 2005 es va retirar després de 17 temporades al Depor, el seu únic club.
"Després d'una nit de festa"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada