dimecres, 15 de desembre del 2010

Toni PRATS

Antoni Prats Cervera va néixer a Capdepera, Mallorca, el 1971, i va ser un dels millors porters de la lliga durant unes quantes temporades, tot i que com molts altres mítics, li va faltar fer el salt.
"En Zigic es va cagar amb la contundència d'en Toni"
Seguidor del Betis de ben petit, Prats es va formar al futbol base del Mallorca, i el 1991 va debutar amb el primer equip. No va trigar en guanyar-se la titularitat i el sobrenom de cerrojo. El 1995 va marxar a Vigo per jugar amb el Celta, i després d'una gran temporada amb l'equip gallec, va venir el seu punt màxim.

"Samarretes de porters dels 90, reciclades de vestits de pallasso"
Prats va fitxar pel Betis la temporada 1996/97 per 400 milions de pessetes de l'època, un dels preus més alts pagats per un porter fins llavors. Era l'època en que en Lopera feia de Florentino en plan cutre, fitxant suposats cracs a preu d'or. En aquest cas, Prats va fer rentable el seu fitxatge, sent titular indiscutible durant 7 temporades.

"Fuck yeah"
"T P Approved"

En aquest període el mític d'avui va arribar a ser convocat per la selecció espanyola, va convertir-se en el primer porter en marcar de falta a la lliga espanyola (2 gols en una mateixa temporada, la 99-00, contra Madrid, amb un jove Casillas a la porteria, i Atlético). El final de la seva hegemonia va arribar el 2004 quan Zinedine Zidane el va lesionar al genoll. Prats es va passar la temporada pràcticament en blanc, i un altre Toni, en Doblas, li va treure el lloc.

"Meditant sobre el seu futur"
A final d'aquella temporada va tornar al Mallorca, on més o menys va anar jugant, i finalment, el 2007 se'n va a l'Hércules per retirar-se després dels primers 7 partits de lliga, quan se li va detectar un problema seriós d'esquena i se li va recomanar que abandonés l'elit esportiva.
"Jugant al twister amb un antic company"

"Els anys començaven a pesar"
Actualment coordina la cantera mallorquinista.
"Follador mallorquí"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada