dimarts, 7 de desembre del 2010

Attilio LOMBARDO

Tot i estar en ple pont, el jugador mític no us abandona del tot i coincidint amb l'última jornada de la lligueta de Champions, avui us porta un nou jugador.
  
"Aiii, si te hubiera conocido antes..."
Attilio Lombardo va néixer el 1966 a Santa Maria La Fossa, a la Campània italiana. Va ser un migcampista que va jugar a diversos equips italians als 90, i destacava principalment per la seva calvície, que fa que avui tothom el recordi, tot i que era un bon jugador, com ara veureu.

"Fuck yeaaaaah"
Va començar a jugar al Pergocrema, i el 1985 va fer el salt al Cremonese, de la sèrie A, on s'estaria 4 bons anys. El 1989 ja va fer el salt a un gran, la Sampdòria, on va guanyar un scudetto entre d'altres, i va perdre la final de la Champions del 1992 contra el Dream Team de Koeman, Zubi i companyia. El 1995 fitxa per la Juve, on guanyaria scudetto, Champions per fi, intercontinental, etc. Recordo que era el jugador més ràpid al PCFutbol, amb 99 de velocitat.
"Fuck yeaaaah agaaaain!"
El 1997 va canviar d'aires i va deixar Torí per anar al regne unit a jugar amb el Crystal Palace, on va guanyar-se el carinyo de l'afició molt ràpidament, arribant-lo a incloure en l'onze ideal dels primers 100 anys del club. Aquest equip és conegut com a Eagles, i de seguida a ell li van posar el sobrenom de Bald eagle (Àliga calva). La 1998-99 va ser entrenador-jugador de l'equip anglès.

"Un donut i un cortado, jefe!"
"Amb el nostre amic Lluís"

El 1999 va tornar a Itàlia per jugar amb la Lazio, amb la que guanyaria un altre scudetto (i ja n'havia guanyat amb 3 equips diferents), i la 2001-02 va tornar a la Samp, on es va retirar al final d'aquella temporada. Des de llavors s'ha dedicat a entrenar equips juvenils i de categories menors, i actualment està a l'equip tècnic de Roberto Mancini al Manchester City.
"Cara de fàstic al saber les tendències polítiques de molts aficionats de la Lazio"

"No passa res, ja et dedicaran un jugador mític més endavant"
Amb la selecció italiana va jugar 18 partits, marcant 3 gols.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada