dilluns, 13 de desembre del 2010

FABIANO Soares

Nascut a Rio de Janeiro el 10 de juny del 66.




Va començar a jugar com a migcampista en diversos clubs de Brasil, com el Botafogo, el Cruzeiro o el San José. Amb aquest últim club guanya la temporada 88/89 la lliga paulista.


L'home no era massa agraciat...


Un any després i amb només 22 anyets arriba a la lliga espanyola, concretament al Celta de Vigo. No va ser fàcil per a ell, el seu pare havia mort feia poc i va haver de deixar la seva mare sola al Brasil. A més la seva adaptació al futbol espanyol li va costar molt i l'equip va baixar a segona.




Amb l'equip a segona va ser titular indiscutible, i després de 2 anys l'equip vigués tornava a la màxima categoria. Semblava que Fabiano tenia la renovació assegurada, però uns malesntessos entre el jugador i la directiva, va fer que el brasiler marxés al Compostel·la.


Cromet per col·leccionistes


Al Compos es va convertir en un dels jugadors més importants. Titular des de la seva arribada, hi va jugar durant 10 temporades, 4 d'elles a 1a divisió, tot un èxit per aquell equip que presidia en Caneda. Enmig, a la temporada 01/02, va retornar al seu país per fer una breu estada al Botafogo. En total al Compos hi va jugar més de 300 partits i va anotar gairebé una cinquantena de gols.


Un dia a Plataforma no el van deixar entrar per lleig.


Finalment va jugar un últim any al Racing de Ferrol de Segona B, on es va retirar.

La seva carrera com a entrenador va començar el 2006 entrenant, com no, al Compostel·la a regional preferent després de les sancions per impagaments. La temporada 08/09 signa per un equip petit, el Bergantiños, fins que va tornar una altra vegada al compos a l'any següent.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada