dissabte, 28 d’agost del 2010

Una nova temporada (Explicació per nouvinguts)

Coincidint amb el començament de la lliga i el final de les vacances, es crea aquest blog. Tot ve d'una idea que vam tenir uns companys fa un temps, i que consistia en rememorar aquells jugadors de la lliga que si bé no van arribar a triomfar com els "mirles en verà", sí que van passar a la memòria col·lectiva ja fos pel seu aspecte estrambòtic, per algun partit brillant, per un nom divertit, o perquè era un fitxatge obligat al PC Futbol. Els jugadors dels quals es parlarà són tots aquests incompresos, alguns més que altres, que eren clàssics de la primera divisiò espanyola durant els 90. Amb això vull deixar clar l'enorme respecte que sentim per aquests homes que, sense ser uns cracs, van marcar una part important de la nostra infància.
Les entrades antigament es van fer per wave, només pel selecte grup conegut com a "Sirculo", però ara passaran a ser públiques, i si hi ha més friquiots interessats amb això estupendo, però el públic inicial ja sabem qui és.
Aquesta temporada hi haurà novetats en els jugadors, es faràn monogràfics sobre equips i s'incorporaran els jugadors mítics de les competicions europees els dies que es jugui Champions, i moltes sorpreses més. Mileeeeers de sorpreses.
I això és tot. Com diria el pecident, "Bienvenido, y bueno, ya se puede morir, eeeh".

2 comentaris:

  1. Em sembla fontàstic!
    espero que aquestes paraules no es converteixin només en "fum ehhh fuummm"

    ResponElimina
  2. Avui és el dia més feliç de la meva vida i... ya se puede morir, ¿no?

    ResponElimina