dilluns, 30 d’agost del 2010

Carlos Fernando NAVARRO MONTOYA

Més conegut com el "Mono" Navarro Montoya, va nèixer a Medellín (Colombia) el 26 de febrer del 1966. Va debutar el 8 d'abril del 84 a primera divisió argentina de la mà de Bielsa a Velez Sarsfield. A l'any següyent és convocat per Colòmbia per jugar el "repechaje" de les eliminatories del mundial 86. No va servir de res pq queden eliminats.


Després de varios clubs frustrats, arriba a Boca Juniors on jugarà 8 temporades i guanyarà dos Supercopes, una recopa sudamericana, una copa masters i un torneig apertura. Com a curiositat, contra Colo Colo el Mono va hostiar a un reporter fet que va provocar que un gos policia el mossegués.

Al 1996 arriba a la LFP on juga un any a l'Extremadura, un altre al Merida i 2 al Tenerife. Va descendre a segona amb els 3 equips tot i fer grans actuacions....

Després va tornar a Sudamerica per jugar a varios clubs d'Argentina, on es va retirar el 10 de juliol del 2009. Les seves últimes paraules en la roda de premsa van ser: "Es un adiós, pero también es un gracias"


El "Mono" és considerat uno dels 4 millors porters de la historia del futbol argentí, juntament amb Ubaldo Fillol, Hugo Gatti i Amadeo Carrizo.

1 comentari:

  1. Les fotos són brutals, entre el colorido dels uniformes, la dels calçotets i La memoria que perdimos...
    Recordo que en algun pcfutbol, quan encara estava a Boca, era si no el primer, el segon millor porter del joc.

    ResponElimina